Astena en InnoCalc seminarie spreekt aan bij bouw- en installatiebedrijven

bericht van 5 June 11

 

Zowel in Gentbrugge als in Kontich was de belangstelling van bedrijven uit de wereld van de bouw, renovatie, wegenbouw, burgerlijke bouwkunde, installatie van HVAC, sanitair, enz .. ruim. Voor de ene een vernieuwde kennismaking met InnoCalc, voor anderen een stap verder in het optimaliseren van hun manier van werken door optimalisatie van bestaande informatie.

Wat betekent het samenvoegen van InnoCalc calculatieprogramma met Microsoft Dynamics NAV & Astena Project Comfort dan voor het bedrijf?

 

- Flexibiliteit van een gekende calculatie-software!
- Één artikeldatabase met eenduidige prijzen!
- Geautomatiseerde aanvraag van prijzen vanuit uw calculatie!
- Prijsvergelijk voor de juiste keuze van leverancier
- Van calculatie- naar uitvoeringsbudget
- Planning van materiaal en materieel op uw project
- ...

Wenst u meer informatie hierover of een gesprek met één van onze medewerkers rond flexibel werken, rendabiliteit van uw projecten, beter resource beheer, innovatie in bedrijfssoftware voor projectwerkers ...

>>> neem contact met Astena


 

 

Astena Business Software uit Gentbrugge, en recent ook met kantoor te Geel, en DaliSoft met kantoor te Knesselaere, kondigen een gezamenlijk initiatief aan dat de bouw- en installatiewereld het leven makkelijker maakt. Beide sectorspelers voor bouwbedrijven en aanverwante sectoren, realiseren een sterke integratie tussen InnoCalc en Astena Project Comfort welke zal zorgen voor flexibiliteit en rendabel werken in de administratie bij aannemers en andere project of installatie gerelateerde bedrijven.

 
 

Het gaat met name over Astena's op Microsoft Dynamics NAV (Navision) gebaseerde Project Comfort Module, een ERP standaard specifiek voor bouw-, installatie- en projectbedrijven en het sterk ingeburgerde InnoCalc van DaliSoft, een excel calculatieprogramma voor de bouw en aanverwante sectoren.

Een eerste project loopt vandaag reeds bij een gezamenlijke klant namelijk Renotec te Geel, gekend van renovatie, restauratie, herstellen van beton en sanering van asbest sites.
« Nieuwsoverzicht

Interesse?

Bent u ook geïnteresseerd in de software oplossingen van Astena of onze aanpak van uw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

« Contacteer Astena »

Wegwijs in ERP

Formuleer zelf de requirements ter aanschaffing van een ERP systeem. De aanzet in een mogelijk onbekende wereld van business software.

« Aanvraag document »