NAV2013 - Software voor herstellingen en dienst na verkoop

 
 

Vertrouwen opbouwen door de professionaliteit van uw serviceafdeling
Met een feilloze integratie tussen servicecontracten, planning, goed geëquipeerde techniekers en correcte facturatie staat uw bedrijf garant voor een professionele dienst na verkoop. Uw klant rekent op kennis van zaken, het nakomen van herstellingstermijnen en correcte facturen. 
alles over NAV2013PHI DATA - Servicecontracten & mobiel werken

service en Mobiele werkbonnenHet dagelijks beheer van de servicecontracten en interventies in het bedrijf vormt een complexe materie, gezien het grote aantal verschillende contracttype met verschillende SLA’s. De module Astena Service Comfort bleek echter het geknipte systeem en maakt als add-on module deel uit van Microsoft Dynamics. 

“Achteraf bekeken is de implementatie van Microsoft Dynamics NAV een mijlpaal geweest voor PHI DATA. Je ontdekt voortdurend nieuwe mogelijkheden die het bedrijf verder vooruit stuwen. ”
Guy Couder, General Manager, PHI DATA

Bekijk de video 'Technische dienst PHI DATA in actie' of download gratis de klantengetuigenisVoor wie is deze presentatie nuttig? 

NAV2013 voor installatiebedrijven

webinar astena

Deze sessie is geschikt voor de Zaakvoerder - Financieel Directeur - Boekhouder - Service Directeur - Contractbeheerder

Wanneer en hoe vindt deze presentaties plaats?


Het live online seminarie of ook webinar geheten vindt plaats op donderdag 23 mei van 11h30 tot 12h00.

Boek tijdwinst met een concrete presentatie zonder u te moeten verplaatsten. U kan via uw eigen computer of tablet, op kantoor, op de werf of van waar dan ook, de presentatie volgen. Alle info over hoe dat moet, ontvangt u van AstenaSchrijf u hier in voor deze sessie met Microsoft Dynamics NAV 2013
1ste inschrijving

2de inschrijving