20121127-29_Bouw_web-header

"Nu alle delen met elkaar gelinkt zijn, verloopt alles sneller. Dubbel werk behoort tot het verleden. Bovendien beschikt het team van Beddeleem nu over meer informatie, oplogo Beddeleem elk moment. De Projectleiders zien constant hoe hun projecten op dat
ogenblik er voor staan."


Peter Beddeleem   |   Beddeleem te Nazareth  

Lees de volledige getuigenis van Beddeleem


 

Actuele informatie van op elke plek

De grote uitdaging voor de projectleider is alle informatie overzichtelijk en met de meest recente gegevens van op elke plek te kunnen raadplegen. Daarom ontwikkelde Astena over de voorbije 10 jaar een standaardoplossing voor de bouwsector met heel wat input vanuit de praktijk en met de nieuwste technologie van Microsoft Dynamics NAV. Het softwarepakket op maat van de KMO. Welke informatie toont Astena Project Comfort voor de Projectleider?


  • astena project comfortOverzicht van aankopen en leveringen op het juiste moment
  • Capaciteit van beschikbare arbeiders en geleverde prestaties
  • Winstmarge, vergeleken met het projectbudget, uit kosten en opbrengsten
  • Deadlines per fase, per project
 

 

Voor wie is deze presentatie nuttig?

Deze Watch & Learn seminaries zijn geschikt voor de Zaakvoerder - Projectmanager - Projectleider

Wanneer en hoe vinden deze presentaties plaats?

U kan onderaan deze pagina kiezen voor één van de presentaties of u kan gewoon contact nemen met astena op het nummer 09/272 73 60

optie 1: live online seminarie of ook webinar geheten op donderdag 24 januari van 11h30 tot 12h00. Boek tijdwinst met een concrete presentatie zonder u te moeten verplaatsten. U kan via uw eigen computer of tablet, op kantoor, op de werf of van waar dan ook, de presentatie volgen. Alle info over hoe dat moet, ontvangt u van Astena.

optie 2: live presentatie bij Astena te Geel op donderdag 24 januari van 16h00 tot 17h30

optie 3
: u bent niet vrij op één van deze dagen maar wenst toch op de hoogte gehouden te worden. Bel ons op 09/272 73 60, we helpen u graag in deze belangrijke softwarekeuze. 


 

Maak hier uw keuze en schrijf in voor één van de sessies1ste inschrijving

2de inschrijving